torstai 17. toukokuuta 2012

Suunnittelua sadepäivänä

Kun yksi huonekalu (pinnasänky) viedään lastenhuoneesta varastoon, paikalle tuodan kipin kapin sohva työhuoneesta. Makuuhuoneesta raahataan vanha penkki keskelle olohuonetta ja ollaan ihmeissään kun ei aiemmin tajuttu mokoman soveltuvuutta sohvapöydäksi. Vanha sohvapöytä ei mahtunut kunnolla edelliseen asuntoon eikä mahtunut nykyisenkään. Pitää vaihtaa vielä lastenhuoneesta lipaston ja hyllyn paikkaa. Lumipallo lähti lapasesta vapaapäivänä ja pyörii pyörimistään.
Muksun päiväunien aikaan katsotaan Blogistanian jakso YLE Areenasta ja huokaillaan ihastuksesta kun bloggarijengi tuunaa hienoja säilyttimiä. Samassa tajutaan että itsellänikin on samoja Ikean vanerilaatikoita keittiön hyllyn päällä. Ja miten onkaan unohtanut näiden mahtavien lootien olemassaolon.

Heti huomenna vanerilaatikkokaupan kautta kotiin, loodaan pyörät alle ja sisustuslehdille on oma säilytyslaatikkonsa. Mahtuu kätevästi penkin allekin alta pois. Värivaihtoehtona turkoosi tai keltainen. Tai pinnan voisi päälystää vanhoilla tapeteilla. Tai...Samassa hässäkässä maalaan kyllä terassille yhden vanhan pinnatuolin joka lojuu sateessa. Keltaiseksi. Eikös niin sanota että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti